JP „Srbijašume“ za sve ljubitelje prirode i šume raspisuje FACEBOOK nagradnu igru na temu: „ŠUMSKI SELFI“

Nagradna igra JP „Srbijašume“ će biti otvorena od 5. aprila do 5. juna, a u njoj će učestvovati svi koji pošalju svoju selfi fotografiju uslikanu u šumi mobilnim telefonom. Uslov za učestvovanje u igri je lajkovanje zvanične Facebook stranice JP „Srbijašume“. Fotografije mogu da budu crno-bele i u koloru, ali je neophodno da su slikane mobilnim aparatom i da sadrže hashtag #sumskiselfi i #jpsrbijasume. Fotografije šaljite u inbox naše stranice, sa naznakom: „Za nagradnu igru ŠUMSKI SELFI“ i dostavite nam ime i prezime autora, mesto fotografisanja i kontakt telefon.

Jedna osoba može da pošalje do 10 fotografija za nagradnu igru. Važno je da napomenemo da nije dozvoljena obrada fotografija, već isključivo kroz osnovnu digitalnu obradu po pitanju korekcije boja ili kontrasta.

Svoje radove možete slati do 20. maja, kada ćemo objaviti sve radove na svojoj stranici i pozvati pratioce da lajkuju selfi koji im se najviše dopada. Prema broju prikupljenih lajkova, 5. juna će biti izabrane 3 pobedničke fotografije, a pobednike očekuje izlet u šumu i lovište sa domaćinima iz JP „Srbijašume“, o čemu ćemo vas naknadno detaljnije izvestiti.

Napominjemo da autor ostaje jedini vlasnik autorskih prava nad svojim fotografijama, dok JP „Srbijašume“ zadržava pravo da ih upotrebi u službene svrhe, označavajući ime autora fotografije.

Za sva eventualna pitanja možete da nas kontaktirate na mail: marketing@srbijasume.rs ili kontakt telefon: 011/711-50-62.

Nestrpljivo čekamo vaše selfi fotografije iz šume!

Negujmo šume zajedno i promovišimo našu prelepu prirodu!