ЈП „Србијашуме“ за све љубитеље природе и шуме расписује FACEBOOK наградну игру на тему: „ШУМСКИ СЕЛФИ“

Наградна игра ЈП „Србијашуме“ ће бити отворена од 5. априла до 5. јуна, а у њој ће учествовати сви који пошаљу своју селфи фотографију усликану у шуми мобилним телефоном. Услов за учествовање у игри је лајковање званичне Facebook странице ЈП „Србијашуме“. Фотографије могу да буду црно-беле и у колору, али је неопходно да су сликане мобилним апаратом и да садрже hashtag #sumskiselfi i #jpsrbijasume. Фотографије шаљите у inbox наше странице, са назнаком: „За наградну игру ШУМСКИ СЕЛФИ“ и доставите нам име и презиме аутора, место фотографисања и контакт телефон.

Једна особа може да пошаље до 10 фотографија за наградну игру. Важно је да напоменемо да није дозвољена обрада фотографија, већ искључиво кроз основну дигиталну обраду по питању корекције боја или контраста.

Своје радове можете слати до 20. маја, када ћемо објавити све радове на својој страници и позвати пратиоце да лајкују селфи који им се највише допада. Према броју прикупљених лајкова, 5. јуна ће бити изабране 3 победничке фотографије, а победнике очекује излет у шуму и ловиште са домаћинима из ЈП „Србијашуме“, о чему ћемо вас накнадно детаљније известити.

Напомињемо да аутор остаје једини власник ауторских права над својим фотографијама, док ЈП „Србијашуме“ задржава право да их употреби у службене сврхе, означавајући име аутора фотографије.

За сва евентуална питања можете да нас контактирате на mail: marketing@srbijasume.rs или контакт телефон: 011/711-50-62.

Нестрпљиво чекамо ваше селфи фотографије из шуме!

Негујмо шуме заједно и промовишимо нашу прелепу природу!