Restoran „Klub Košutnjak“

Originalni kulinarski specijaliteti u restoranu „Klub Košutnjak“

Lokacija koja pomera poslovni i mondenski život Beograda ka šumi, sigurno je, „Klub Košutnjak“ – mesto u kojem ćete provesti nezaboravne trenutke u lepom i otmenom ambijentu uz dobar ručak ili večeru, uživati u vrhunskim kulinarskim specijalitetima, ili se osvežiti uz partiju tenisa.

„Klub Košutnjak“ nalazi se u šumskom ambijentu na samo 4 km od strogog centra grada i predstavlja oazu mira beogradske prestonice – mesto na kojem se grad i šuma skladno dopunjuju. Idealno mesto da izbegnete gradsku vrevu, a da ne idete daleko.

 

Uronjen u nepregledno zelenilo šumovitog Košutnjaka i Dedinja, uz rasadnik od nekoliko desetina hiljada različitih dekorativnih biljaka, što pruža jedinstven osećaj sjedinjavanja sa prirodom.

Pletenica prirode i kreativne arhitektonske realizacije eksterijera i enterijera objekta daju Klubu poseban šarm i udobnost i za poslovni i za mondenski svet.

Prostor topčiderske doline iznad koje se uzdiže zeleni Košutnjak, Dedinje i Kanarevo Brdo proglašen je za kulturno dobro od izuzetnog značaja za Republiku Srbiju, a u okviru prostora kulturno-istorijske celine Topčider.

U Klubu vas dočekuje ljubazno osoblje i raznovrstan meni. Bogat kulinarski sadržaj izrađen je po inovativnim receptima, sa zdravim sastojcima. Jela se pripremaju lagano i sa ljubavlju, a rezultat su čarobni ukusi.

Klub je otvoren za goste 2000. godine, posluje u sastavu Šumskog gazdinstva „Beograd“, Javnog preduzeća „Srbijašume“, a izgrađen je daleke 1947. za potrebe beogradskog šumarstva. Od tada do danas, u svojoj bogatoj šumarskoj istoriji, menjao je namenu, ali je uvek bio i ostao stecište pripadnika šumarske struke i nauke.

„Klub Košutnjak“, do sada, je ugostio brojne probirljive goste iz poslovnog sveta, romantične parove, sve koji vole dobru hranu i piće, ljubitelje specijaliteta od divljači, postao omiljeno mesto među stranim posetiocima Beograda – radoznalim turistima i krunisanim glavama, a poznat je i po organizovanju stručnih seminara i prezentacija, kao i po organizovanju svadbenih i rođendanskih žurki.

U „Klubu Košutnjak“ sve je prilagođeno potrebama zahtevnog savremenog gosta: ne morate da razmišljate ni o parkingu, parking postoji unutar dvorišta.

Objekat koji je simbol beogradskog šumarstva – „Klub Košutnjak“ dočekaće vas širom otvorenih ruku, sa menijem koji pruža priliku za uživanje u umetnosti kulinarstva, a uz povoljne cene.

Osetite puls grada u „Klubu Košutnjak“!

„Klub Košutnjak“ nalazi se u ulici Pere Velimirovića br. 1,

Radno vreme

Ponedeljak: zatvoreno

Utorak – Nedelja: 10:00 – 22:00

Kontakt telefon: 011/26-61-344, 064/815-5098 (Đuro Kačavenda).

e-mail: klubkosutnjak@srbijasume.rs