В.д. директора ЈП „Србијашуме“ Игор Брауновић традиционално запослио најбоље студенте Шумарског факултета

Поводом обележавања 102. годишњице Шумарског факултета Универзитета у Београду одржана је свечана академија 5. децембра 2022. године. Свечаном догађају су поред представника Шумарског факултета присуствовали представници Министaрства за науку, технолошки развој и иновације, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Министарства заштите животне средине, јавних предузећа за газдовање шумама „Србијашуме“ и „Војводинашуме“ и Шумарског факултета Универзитета у Бањалуци.

Прославу годишњице обележила је додела уговора о раду најбољим студентима Шумарског факултета. В.д. директора Јавног предузећа за газдовање шумама „Србијашуме“ Игор Брауновић запослио је дипломиране инжењере шумарства Божидара Вучићевића, Новицу Радуловић и Марка Весића, који ће обављати послове ревирних инжењера.

Божидар Вучићевић је добио радно место у Шумском газдинству „Голија“ Ивањица, Новица Радуловић у Шумском газдинству „Столови“ Краљево, а Марко Весић се запослио као ревирни инжењер у Шумском  газдинству „Расина“ Крушевац.

У име директора предузећа, уговоре о раду је након обраћања уручио др Зоран Максимовић, извршни директор Сектора за комерцијалне послове и маркетинг, који је, такође, радно место у ЈП „Србијашуме“ добио 2010. године као један од три најбоља студента те године.