JП „Србијашуме“ и ове године додељује продужени викенд на Копаонику

 

На Тргу бајки, најлепшем уводу у празнично славље, ЈП „Србијашуме“ ће учесницима својих екорадионица уручити вредну награду – продужени викенд на Копаонику за целу породицу у апартманима ЈП „Србијашуме“.

Едукативне и креативне радионице ЈП „Србијашуме“ прилагођене су дечјем узрасту и одржаваће се понедељком, средом и петком од 12.00 до 13.00 часова. Последња је 28.12. када ћемо прогласити добитника награде.

Трг бајки је јединствена градска манифестација на календарима зимских забавних догађаја нашег главног града. Ова градска манифестација се одржава на платоу испред УК „Вук Стефановић Караџић“ и ГО Звездара, а представља место разноврсних новогодишњих садржаја: забаве и дружења, концерата, представа и забавних програма за децу.

Дочек Нове 2023. године у оквиру програма „Београдска зима“ је манифестација под покровитељством Града Београда која ће трајати од  15. до 30. децембра  2022. године, а обухвата Улицу отвореног срца, Трг бајки, клизалиште на Тргу Николе Пашића, Зимски фестивал, Савску променаду и многе друге.

Трг бајки ове године отвара празнични програм Београдске зиме. Од 15. до 30. децембра свакодневно ће се играти наше народне бајке, луткарске представе, организоваће  се концерти, презентације, едукативне и еколошке радионице и богат забавни и инклузивни програм за децу.

ЈП „Србијашуме“ ће у склопу овог догађаја три пута недељно од 12.00 часова организовати едукативне и креативне радионице прилагођене дечјем узрасту. Током радионица запослени ћекроз игру учити децу и младе о значају шума и важности очувања природе.

Сви учесници екорадионица ЈП „Србијашуме“ учествују у наградној игри овог предузећа, а најсрећнији међу њима ће у јавном извлачењу освојити продужени викенд на Копаонику за целу породицу у апартманима ЈП „Србијашуме“.