Ресторан „Клуб Кошутњак“

Оригинални кулинарски специјалитети у ресторану „Клуб Кошутњак“

Локација која помера пословни и монденски живот Београда ка шуми, сигурно је, „Клуб Кошутњак“ – место у којем ћете провести незаборавне тренутке у лепом и отменом амбијенту уз добар ручак или вечеру, уживати у врхунским кулинарским специјалитетима, или се освежити уз партију тениса.

„Клуб Кошутњак“ налази се у шумском амбијенту на само 4 km од строгог центра града и представља оазу мира београдске престонице – место на којем се град и шума складно допуњују. Идеално место да избегнете градску вреву, а да не идете далеко.

 

Уроњен у непрегледно зеленило шумовитог Кошутњака и Дедиња, уз расадник од неколико десетина хиљада различитих декоративних биљака, што пружа јединствен осећај сједињавања са природом.

Плетеница природе и креативне архитектонске реализације екстеријера и ентеријера објекта дају Клубу посебан шарм и удобност и за пословни и за монденски свет.

Простор топчидерске долине изнад које се уздиже зелени Кошутњак, Дедиње и Канарево Брдо проглашен је за културно добро од изузетног значаја за Републику Србију, а у оквиру простора културно-историјске целине Топчидер.

У Клубу вас дочекује љубазно особље и разноврстан мени. Богат кулинарски садржај израђен је по иновативним рецептима, са здравим састојцима. Јела се припремају лагано и са љубављу, а резултат су чаробни укуси.

Клуб је отворен за госте 2000. године, послује у саставу Шумског газдинства „Београд“, Јавног предузећа „Србијашуме“, а изграђен је далеке 1947. за потребе београдског шумарства. Од тада до данас, у својој богатој шумарској историји, мењао је намену, али је увек био и остао стециште припадника шумарске струке и науке.

„Клуб Кошутњак“, до сада, је угостио бројне пробирљиве госте из пословног света, романтичне парове, све који воле добру храну и пиће, љубитеље специјалитета од дивљачи, постао омиљено место међу страним посетиоцима Београда – радозналим туристима и крунисаним главама, а познат је и по организовању стручних семинара и презентација, као и по организовању свадбених и рођенданских журки.

У „Клубу Кошутњак“ све је прилагођено потребама захтевног савременог госта: не морате да размишљате ни о паркингу, паркинг постоји унутар дворишта.

Објекат који је симбол београдског шумарства – „Клуб Кошутњак“ дочекаће вас широм отворених руку, са менијем који пружа прилику за уживање у уметности кулинарства, а уз повољне цене.

Осетите пулс града у „Клубу Кошутњак“!

„Клуб Кошутњак“ налази се у улици Пере Велимировића бр. 1,

Радно време

Понедељак: нерадан дан

Осталим данима: 12-22h

Контакт телефон: 011/26-61-344, 064/815-5098 (Ђуро Качавенда).

e-mail: klubkosutnjak@srbijasume.rs