Новогодишњи украси од шишарки

Запослени у ЈП "Србијашуме" су другог дана градске манифестације "Трг бајки", 16. 12. 2016. године, организовали прављење новогодишњих украса од шишарица различитих врста четинара.

Током радионице деца су имала прилику да науче разлику између шишарица црног и белог бора, кедра, дуглазије и Панчићеве оморике, као и да испоље своју креативност правећи новогодишње украсе за јелку или декоративни аранжман за сто. У пријатном амбијенту куће бајки, посетиоци радионице су бојили, лепили и украшавали шишарке уживајући у стварању различитих украса и њивотиња, које су понели са собом како би улепшали свој дом за новогодишње празнике.

Градска манифестација "Трг бајки" ће се одржавати на платоу испред Установе културе "Вук Караџић" и Градске општине Звездара до 15. 1. 2017., а радионице ЈП "Србијашуме" ће у том периоду бити сваког радног дана од 13.00 до 14.00 часова.

Позивамо вас да дођете да се дружите и учите са нама и освојите продужени викенд на Копаонику за целу породицу у апартманима ЈП "Србијашуме".