Трг бајки

Дочек Нове 2018. године у оквиру програма "Београдска зима" је манифестација под покровитељством Града Београда која ће трајати од 1. 12. 2017. до 31. 12. 2017. године, а обухвата Улицу отвореног срца, Трг бајки, клизалиште на Тргу Николе Пашића, Зимски фестивал, Савску променаду и многе друге.

Трг бајки је део новогодишњег програма, који подразумева целодневни програм за децу на платоу испред Установе културе "Вук Караџић" и Градске општине Звездара. ЈП "Србијашуме" ће у склопу овог догађаја скоро свакога дана у раним поподневним часовима организовати едукативне и креативне радионице прилагођене дечјем узрасту. Током радионица запослени ће кроз игру учити децу и младе о разлозима због којих је неопходно да чувају природу, о значају шума и улози дрвета, о узгоју дивљачи, рибарству и свему ономе чиме се ово јавно предузеће бави.

Сви учесници екорадионица ЈП "Србијашуме" учествују у наградној игри овог предузећа, а најсрећнији међу њима ће у јавном извлачењу освојити продужени викенд на Копаонику за целу породицу у апартманима ЈП "Србијашуме".