ЈП "Србијашуме" на Тргу бајки поклонило зимовање на Копаонику за целу породицу

Након месец дана дружења на Тргу бајки, ЈП "Србијашуме" је 27. 12. 2017. године организовало наградну игру у којој су учествовали сви посетиоци еколошких радионица у организацији овог предузећа.

Трг бајки је део новогодишњег програма "Београдска зима" под покровитељством Града Београда, а подразумева месец дана разноврсног програма за децу, на платоу испред Установе културе "Вук Караџић" и Градске општине Звездара. ЈП "Србијашуме" је по трећи пут заредом било део ове градске манифестације. Током децембра месеца запослени у овом предузећу су скоро свакога дана организовали и водили радионице на којима су деца кроз игру учила о значају очувања животне средине.

Креативне радионице ЈП "Србијашуме" су поред деце различитог узраста у пратњи родитеља, посећивале и организоване групе предшколаца и ученика нижих разреда основне школе. Сви посетиоци ових креативних радионица добили су могућност да освоје продужени викенд за целу породицу на Копаонику у апартманима ЈП "Србијашуме", а извлачење срећног добитника је организовано на последњој радионици овог предузећа.

Највернији учесници креативних радионица су добили поклоне предузећа, а главну награду – продужени викенд на Копаонику за целу породицу у апартманима ЈП "Србијашуме", освојио је Страхиња Тубић, срећни добитник и вишегодишњи посетилац еколошких радионица.

Честитамо Страхињи и његовој породици и желимо им пријатан одмор на Копаонику.