ЈП "Србијашуме" на манифестацији "Савске ватре 2016"

У Београду је 2. јула 2016. године 17. пут заредом организована традиционална манифестација "Савске ватре 2016". Манифестацију су организовали Феријални и хостелски савез Србије, Туристичка организација Београда и Градска општина Савски венац, а један од покровитеља било је и ЈП "Србијашуме".

Манифестација "Савске ватре 2016", која је име добила по томе што се одржава на реци Сави, допринела је представљању културе, спорта, екологије, старих заната, али и привредних и туристичких потенцијала различитих делова Србије. Током манифестације, ЈП "Србијашуме" представило је доступне садржаје туристичке агенције у саставу предузећа, као и активности и приоритете који обележавају рад ЈП "Србијашуме".

За време догађаја присутни су били у прилици да учествују у шумарском вишебоју, који организује Шумско газдинство "Београд", Шумска управа Авала и Генерална дирекција, а победницима су додељене симболичне награде.

ЈП "Србијашуме" је учешћем на манифестацији "Савске ватре 2016" наставило са представљањем свог рада широј јавности, свесно значаја квалитетне и интерактивне комуникације са грађанима за очување природних добара наше земље.