Локација која помера пословни и монденски живот Београда ка шуми, сигурно је, "Клуб Кошутњак" - место у којем ћете провести незаборавне тренутке у лепом и отменом амбијенту уз добар ручак или вечеру, уживати у врхунским кулинарским специјалитетима, или се освежити уз партију тениса.

"Клуб Кошутњак" налази се у шумском амбијенту на само 4 km од строгог центра града и представља оазу мира београдске престонице - место на којем се град и шума складно допуњују. Идеално место да избегнете градску вреву, а да не идете далеко.

"Клуб Кошутњак" налази се у улици Пере Велимировића бр. 1,

(тел. 011 26 61 344, www.srbijasume.rs), Ђуро Качавенда, 064/815 5098.

Уроњен у непрегледно зеленило шумовитог Кошутњака и Дедиња, уз Расадник од неколико десетина хиљада различитих декоративних биљака, што пружа јединсвен осећај сједињавања са природом.

Плетеница природе и креативне архитектонске реализације екстеријера и ентеријера објекта дају Клубу посебан шарм и удобност и за пословни и за монденски свет.

Простор топчидерске долине изнад које се уздиже зелени Кошутњак, Дедиње и Канарево Брдо проглашен је за културно добро од изузетног значаја за Републику Србију, а у оквиру простора културно-историјске целине Топчидер.

У Клубу вас дочекује љубазно особље и разноврстан мени. Богат кулинарски садржај израђен је по иновативним рецептима, са здравим састојцима. Јела се припремају лагано и са љубављу, а резултат су чаробни укуси.

Клуб је отворен за госте 2000. године, послује у саставу Шумског газдинства "БЕОГРАД", Јавног предузећа "Србијашуме", а изграђен је далеке 1947. за потребе београског шумарства. Од тада до данас, у својој богатој шумарској историји, мењао је намену, али је увек био и остао стециште припадника шумарске струке и науке.

"Клуб Кошутњак", до сада, је угостио бројне пробирљиве госте из пословног света, романтичне парове, све који воле добру храну и пиће, љубитеље специјалитета од дивљачи, постао омиљено место међу страним посетиоцима Београда - радозналим туристима и крунисаним главама, а познат је и по организовању стручних семинара и презентација, као и по организовању свадбених и рођенданских журки.

У "Клубу Кошутњак" све је прилагођено потребама захтевног савременог госта: не морате да размишљате ни о паркингу, паркинг постоји унутар дворишта.

Објекат који је симбол београског шумарства - "Клуб Кошутњак" дочекаће вас широм отворених руку, са менијем који пружа прилику за уживање у уметности кулинарства, а уз повољне цене.

Осетите пулс града у "Клубу Кошутњак"!

E-mail: klubkosutnjak@srbijasume.rs!